Welkom

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Klik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Teksten

Frank Blaauboer is in te schakelen voor allerhande teksten: van short tot long copy, van advertentie tot webtekst. Neem bij interesse gerust contact op met Frank. Dan maakt hij een afspraak. Vrijblijvend uiteraard. Je moet elkaar immers een beetje liggen. Door zijn studie Italiaans, liefde voor Italië en alles wat met Italië te maken heeft, is Frank extra geïnteresseerd in Italiaanse producten, bedrijven en merken. Hoe kan het ook anders …? Frank kan ‘con amore’ schrijven over culinaire geneugten en rijden met een Vespa. Maar ook over espressoapparaten en Italiaanse campings. Of over willekeurig welk ander onderwerp dat met het typische gevoel voor Italië te maken heeft.

Over Frank

Frank Blaauboer is freelance tekstschrijver en communicatieadviseur. Hij heeft Gymnasium alfa (zes talen en geschiedenis) gedaan en Italiaanse taal- en letterkunde gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Dat Frank ‘iets’ met taal heeft moge duidelijk zijn. Hij werkt sinds 1987 in het communicatievak, zowel aan klant- als aan bureauzijde. Dus kent hij het klappen van de zweep en weet hij waar Abraham de mosterd haalt. Uiteraard heeft hij zich voortdurend bijgeschoold met marketing- en communicatieopleidingen en trainingen. Zo heeft hij zich toegelegd op contentmarketing. Lees daar alles over onder ‘abonnement op content‘.

Portfolio

Vaak ontbreekt het kleine en middelgrote bedrijven aan tijd of expertise om de communicatiefunctie van de organisatie op de rails te zetten. Soms is het helemaal niet nodig om een arbeidskracht in dienst te nemen. In een of twee dagen per week kan al genoeg worden gedaan. Het grote voordeel van Blaauboer Communicatie is flexibiliteit. Je hebt direct te maken met een communicatieadviseur met ruime ervaring en kennis. Als je Frank Blaauboer inschakelt voor een project, kun je ervan op aan dat hij dit vakkundig en met grote effectiviteit afrondt. Hij heeft geen hinder van de ‘waan van de dag’. Je betaalt hem per uur, zonder werkgeversafdrachten en dergelijke. Handig en efficiënt. Net als Frank zelf.

Column

Klik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kerstgedachte

We zijn volledig afgezonderd van de wereld. We creëren onze eigen bubbel. We maken onze eigen kerstgedachte, mijmerend over targets voor 2019. Het is goed om zo tegen het einde van het jaar stil te staan bij wat we aan het doen zijn. We hollen onszelf maar al te vaak voorbij.

Lees verder »

Mening

Het vrijstaande rijtjeshuis op de bekendste rotonde van Tilburg mag weer gaan draaien, is afgelopen dinsdag besloten in de gemeenteraad van die stad. Het was twee dagen groot nieuws in Nederland. Drie jaar geleden stond het kunstwerk ook al stil en in 2011 liep het voor het eerst vast, nadat het twee jaar daarvoor was onthuld.

Lees verder »
Wil je direct met Frank Blaauboer in zee of eerst vrijblijvend kennismaken?

Een telefoontje naar 06-4122 5974 en je hebt een afspraak. Bij jou of bij hem? Zeg het maar.

Blaauboer communicatie

Traaij 89, 3971 GD Driebergen-Rijsenburg
frank [at] blaauboercommunicatie.nl
Telefoon 06-4122 5974